top of page

Praktisk info og muligheter i området

Oppdag tjenestene som tilbys på Fugl Fønix Hotel. Vi streber etter å gi en minneverdig opplevelse for våre gjester, og sikre deres komfort og tilfredshet gjennom hele oppholdet. Fra vår gratis høyhastighets wifi, laundry service, kurs & konferansefasiliteter, restaurant og eget ølbryggeri til turer i området, aktviteter, galleri, kino, butikker, treningssenter. Vi har alt du trenger for å gjøre oppholdet ditt hyggelig. Spør oss - så hjelper vi deg med det du trenger!

Free Wifi

Surf avgårde med vår gratis høyhastighets wifi. Enten du er her for forretninger eller fritid, kan du enkelt få tilgang til internett fra hvor som helst på hotellet. Del opplevelsene dine, hold kontakten med dine kjære, eller ta igjen jobben uten problemer. Navn : Fonix Guest Kode : fonix5590

Treningsenter

Treningsmuligheter finner du hos Lokale Etne Fysioterapi & Treningssenter som ligger ca 400 meter fra hotellet i 2 etasje på Etne Senter. Hvis du vil trene kan du vippse de direkte for en treningsøkt.

 

De har styrkerom og større treningsrom med et godt utvalg treningsapparater

Freesbee Golf

Slapp av og ha det gøy med vår spennende lokale freesbee-golfbane. Perfekt for gjester i alle aldre, denne utendørsaktiviteten vil holde deg underholdt i timevis. Utfordre venner eller familie til et vennskapsspill og nyt de vakre omgivelsene på hotellet vårt. Banen ligger på Osnes, kort vei fra hotellet med fantastisk utsikt til fjorden.

Laundry Service

Trenger du å få vasket klær, så tilbyr vi vaskeritjenester på hotellet. Spør etter pose og skjema, lever enkelt inn i resepsjonen, og vi gir beskjed når det er klart!

Lading av El-bil

Etne har flere hurtiglader stasjoner plassert i sentrum av Etne ved Coop og Etne Senter. Eviny og MER er merkene på ladestasjonene.

Kino

Etne har en av de bedre kinoene på Vestlandet med topp moderne lydanlegg, og topp fasiliteter. Sjekk www.skakke.no for program, filmer.

Turer og attraksjoner

Etne er et av de meste kjente turområdene på Vestlandet med alt fra toppturer, til rolige turiststier. Etne har også attraksjoner i verdensklasse fra Langfoss til Jettegrytene på Rullestad. Vi anbefaler gjestene våre appen UT for gode digitale kart og veibeskrivelser til startpunkt og turbeskrivelser.

Langfoss

Langfoss er det femte høgaste fossefallet i Noreg. CNN Travel har kåra Langfoss til eit av verdas 10 flottaste fossefall. Den totale fallhøgda er på 612 meter og er godt synleg frå startpunktet. Turen tar 20 minutt med bil til utsiktspunkt og parkering. En kan også gå opp langs fossen på egen merket sti.

Stødle Kirke

Erling Skakke, far til kong Magnus Erlingsson, bygde den eldste delen av Stødle kirke i 1160. "Stødle gard" er omtalt i sagaene som et viktig maktsenter i vikingtid og middelalder, men de mange gravhaugene og helleristningene i området viser at stedet også var sentralt allerede i bronsealderen.  Veien er skiltet fra Etne sentrum, og du finner en infotavle nær kirken. Hotellet har nøkkel til utlåns for Stødle Kirke og 2 andre kirker.

Jettgrytene på Rullestad

I den bratte fjellveggen i Rullestadjuvet finst jettegryter som er flere meter i diameter, disse er blant de største i Nord-Europa. Jettegryter er runde groper i fjellet laget av vann, is og steinmasser under istiden. Området der jettegrytene finnes, ligger tett ved gamle E134, men du kan ikke se de fra veien. For å oppleve jettegrytene på nært hold, må du følge den merkede Postvegen fra Skromme og ta av på skiltene til Jettegrytnuten.

bottom of page